De Technologieco. van Hubeiyuancheng Saichuang, Ltd.


  Betrouwbare Ruwe Steroid Poederleverancier in China-Professioneel, Efficiënt, Prijzenswaardig   

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate

Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Injecteerbare Anabole Steroïden voor verkoop
Ik ontving het pakket en omhoog gebrouwen het toestel. Ik ben zeer geïmponeerd en tevreden met uw producten. U hebt me als klant voor het leven!

—— Andrew

Ja, heb ik alles ontvangen. Ik waardeer u werkelijk!! Dit is een uitstekende zakelijke relatie gebleken te zijn. Ik ben zeer gelukkig!!

—— Jameson

Goed houdt iedereen van uw producten zodat zal ik strikt zaken met u doen die! doorgaan!

—— Nona

Ik ben online Chatten Nu

De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate

China De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate leverancier
De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate leverancier De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate leverancier

Grote Afbeelding :  De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate

Productdetails:

Plaats van herkomst: WUHAN, HUBEI, CHINA
Merknaam: WHYC
Certificering: GMP, ISO 9001, USP, BP
Modelnummer: Nandrolone Decanoate CAS 360-70-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1kg/foil zak 25kg/drum
Levertijd: binnen 3 dagen na betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 kg per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Molecuulgewicht: 428.65 Chemische Naam: 4 estren-17beta-ol-3-één decanoate
Synoniemen:: 19 nortestosterone 17 decanoate; nortestoterone 19 decanoate Vervoerder: EMS, HKEMS, Fedex, DHL, TNT, UPS
Betaling: Bitcoin, Geldgram, Western Union, Bankoverdracht levering: 4-7 werkdagen huis-aan-huis na betaling

De Injecteerbare Anabole Steroïden van Nandrolonedecanoate voor Spier die CAS 360-70-3 bouwen

 

Beschrijving:
 

Nandrolone decanoate (beroemder onder atleten door zijn commerciële die naam – deca-Durabolin, deca-Durabol, Decaneurabol, Metadec, Retabolil), of nandrolone decylate, ook als 19 nortestosterone 17β-decanoate of 17β- [(1-oxodecyl) wordt bekend oxy] estr-4-Engels-3-één, zijn synthetische androgen en anabole steroïden en een nandroloneester.
 

Het werd geïntroduceerd in 1962. Samen met nandrolone phenylpropionate (NPP), is nandrolone decanoate één van de wijdst gebruikte nandroloneesters, en in vele landen die over de hele wereld op de markt gebracht, in het Verenigd Koninkrijk en Canada omvatten. Zowel zijn nandrolone decanoate als NPP prodrugs van nandrolone
 

Deca Durabolin is ookbest één van het est - het geweten en gebruikte steroïden in de wereld. Zijn populariteit is slechts tweede aan Dianabol.
De belangrijkste reden deca is zo wijdverspreid is wegens zijn synergistic mogelijkheden en goed evenwicht tussen resultaten en bijwerkingen.
 

Het is een zeer speciale anabole agent omdat het vele unieke eigenschappen heeft geen die andere anabool-androgene steroïden (AAS) hebben. De weinig bijwerkingen het heeft kunnen worden verminderd en, zelfs worden geneutraliseerd, wanneer gebruikt met ander testosteron die steroïden bevatten

 

Snelle Details:

 

Naam:

Nandrolone Decanoate 

Chemische Naam: 4 estren-17beta-ol-3-één decanoate

Synoniemen: Deca-Durabolin, deca-Durabol, Decaneurabol, Metadec, Retabolil; decanoate van 19-nortestosterone 17; nortestoterone 19 decanoate

CAS NR.: 360-70-3

EINECS: 206-639-3

Verpakking: 1kg netto plastic fles of tin.

Karakter: wit of oesterwit aan lichtgeel kristallijn poeder

Norm: Ondernemingsnorm

Analyse: 98% min.

Gebruik: farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Is een mannelijk hormoon, anabole hormonendrugs. Gebruik na chirurgie voor chronische verspillende ziekte, ernstige ziekte, en zwakke dun, zwak, osteoporose, kinderdysplasie, aplastic bloedarmoede, enz.

Moleculaire Formule: C28H44O3

Molecuulgewicht: 428.65

Moleculaire Structuur:

De Injectie van deca Durabolin Nandrolone Decanoate

Recept voor DECA 160mg/ml @250ml
40 gram Nandrolone Decanoate
162,5 van de sesamml olie
12.5ml BEDELAARS 5%
37.5ml BB 15%

Recept voor DECA 50 ml @ 200 mg/ml
10 gram Nandrolone Decanoate
32,50 van de sesamml olie
2.5ml BEDELAARS 5%
7.50ml BB 15%

 

Toepassingen:

 

 

Nandrolone decanoate is een injecteerbare soort van de anabole steroïden, met Nandrolone zijnd de steroïden in bijlage aan de massieve Decanoate-ester. Nandrolone decanoate toont vrij krachtige anabole attributen. In tegenstelling tot testosteron, echter, wordt de weefsel-bouwende van Nandrolone decanoate actie bijgewoond door zwakke androgene faciliteiten. Het functioneert grotendeels door hemoglobine en rode bloedceltelling te verhogen evenals dramatisch stikstofbehoud te bevorderen. Door deze functies, verbeteren wij algemene anabole activiteit en regeneratiemogelijkheden die daardoor tot een meer spierlichaamsbouw leiden.
 

De bescheiden attributen van nandrolone hebben decanoate het onder de pop injecteerbare steroïden in globaal gemaakt, hoogst verkozen door atleten voor zijn bevoegdheid om belangrijke sterkte en de magere verhogingen van de spiermassa zonder sterke androgene of estrogenic bijwerkingen te bevorderen.

 

Bijwerkingen:

 

Deca Durabolin is dat deze samenstelling in termen van ongunstige bijwerkingen voor scalp en de huid vrij mild is. Dit is omdat het alpha- reductase 5 enzym handelt om de kracht van nandrolone te verminderen, terwijl in tegenstelling veel andere anabole steroïden door dit enzym onaangetast zijn, en de kracht van het testosteron wordt eigenlijk verhoogd met het.

 

In tegenstelling tot testosteron gebaseerde steroïden die het lichaam van metabolites voorzien van Dihydrotestosterone (DHT), splitst nandrolone decanoate aan dihydronandrolone op, die veel zwakkere androgene activiteit heeft. Wanneer zwakkere dihydronandrolonemetabolites in het lichaam aanwezig zijn, vervangen zij de sterkere DHT-derivaten bij de androgene receptoren. Dit veroorzaakt ernstige bijwerkingen met natuurlijke testosteronproductie, zoals erectiele die dysfunctie (onder atleten als deca-Dick wordt gekend) en onderdrukt libido.

 

Dientengevolge, schijnt deca om minder bijwerkingen te hebben wanneer gebruikt in cycli met testosteron gebaseerde steroïden. Het doet dit zonder de bekendheid van de eigen bijwerkingen van het testosteron te verhogen. Behalve het schaden van endogene testosteronproductie, heeft nandrolone decanoate gematigde bijwerkingen wanneer de redelijke dosissen worden gebruikt. Gewoonlijk, wanneer gebruikt samen met testosteron, worden de kwesties van deca met seksuele functies geneutraliseerd. Dit betekent dat een bodybuilder in een grotere hoeveelheid anabolics met minder bijwerkingen kan nemen.
Dat is welk synergisme allen ongeveer – apart makend tot de som twee steroïden meer dan de twee steroïden is

 

Cyclus:

 

Samen met testosteron en dianabol, is nandrolone decanoate één van de oudste in de handel verkrijgbare steroïden. Aangezien in die tijden er werkelijk weinig beschikbare anti-oestrogenen waren, was het gebruik van deca-durabolin alleen vrij algemeen als alternatief aan het hoogst aromatiserende testosteron en dianabol. Vandaar, Deca overvloed van tijd had een essentieel onderdeel van de steroid industrie te worden.

In feite, gaf Arnold Schwarzenegger toe dat zijn favoriete het ophopen cyclus durabolin en dianabol van deca was

 

Postcyclustherapie (PCT):

 

Hoewel deca-durabolin zeer veilige steroïden is, is een postcyclustherapie (PCT) absoluut moet. Nochtans, is er één belangrijk ding in mening te houden wanneer het planning van een goede PCT voor nandrolone decanoate. Aangezien wij vooraf bespraken, maakt de decanoateester tot deze bepaalde versie van nandrolone zeer langdurige steroïden. Daarom zal het in het systeem voor een tijdje blijven nadat de cyclus wordt tegengehouden.

 

Het geheim van een goede PCT voor deca bestaat uit het blijven testosteron gebaseerde steroïden ongeveer twee weken nemen na het einde van de nandrolonecyclus. De doelstelling is hier het hormonale saldo zo vast mogelijk te houden terwijl nandrolone decanoate door het lichaam wordt afgescheiden.

 

Betreffende de assistentdrugs tijdens PCT te gebruiken, wordt het hoogst geadviseerd om te omvatten, Aromasin, HCGenerate S, Nolvadex en Clomid

 

Dosering:

 

Deca-de halveringstijd van durabolin wordt geschat op 6 tot 8 dagen. Nochtans, is het belangrijk om te herinneren dat volgens veelvoudige studies, het in het lichaam ongeveer drie tot vier weken blijft.

Oorspronkelijk, moest het aan de patiënten worden ingespoten eens om de drie weken. Niettemin, aangezien zijn piekactiviteit slechts ongeveer 4 dagen wordt waargenomen, één keer in de week spuiten de atleten het in gewoonlijk. Deze manier, tijdens de cyclus, nandrolone decanoate accumuleert in het systeem, dat bloedniveaus stabiliseert.

De gemiddelde wekelijkse die dosis door bodybuilders wordt gebruikt is overal tussen 200 en 800 mgs, en doet zelden om het even wie inspuit meer dan dat.

 

Eerst en vooral, wanneer de gestapelde (en nandrolone zou decanoate standaard moeten worden gestapeld) dosering van deca niet dat van testosteron of andere steroïden zou moeten overschrijden.
Ten tweede, deca-geeft durabolin vrij merkbare resultaten bij 200-800mgs terug. Het inspuiten van meer dan 800 mgs per week zal u meer bijwerkingen dan resultaten geven.

 

Aangezien deze steroïden op bijwerkingen zo veilig en mild zijn, staat het voor langere cycli toe te zijn liep. Het is volledig normaal om een 8-12 weekcyclus met deca in werking te stellen. Sommige bodybuilders plannen 16 wekencycli, maar in dergelijke cyclus zal de duur drastisch de waarschijnlijkheid van het ondervinden van sommige bijwerkingen verhogen (zij het van deca, of andere steroïden).

 

Conclusie:

 

Alles bij elkaar, deca-is durabolin klassieke steroïden die een must hebben in stapels voor vele atleten, vooral oude schoolbodybuilders zijn. Het is steroïden met fatsoenlijke anabole eigenschappen en het werkt goed genoeg in combinatie met andere AAS. Speciaalste kwaliteit van deca is de dat zijn belangrijke die bijwerkingen door andere die steroïden samen met het worden gebruikt worden geneutraliseerd worden, die voor meer anabole agenten die zonder enige extra bijwerkingen toestaan moeten worden gebruikt.

 

Vele studies hebben aangetoond dat deze steroïden een zeer positieve invloed op lipideniveaus, de been minerale groei, immuunsysteem, hebben en helpen om gezamenlijke problemen te verminderen. Daarom deca-kan durabolin zeer voordelige steroïden in vele gezondheidsaspecten zijn.

 

Die zouden onderworpen aan drug het testen moeten vermijden gebruikend deca-durabolin omdat het zeer koppige steroïden is die maanden na de laatste injectie kunnen worden ontdekt. In sommige bepaalde gevallen, een zelfs jaar vindt later van nandrolone decanoate kan in het bloed worden gevonden.

 

Alhoewel deca-durabolin vrij veilige steroïden is, zijn er bepaalde trucs van de handel dat de gebruiker zich van bewust zou moeten zijn. Als de richtlijnen van het cirkelen en PCT niet worden gevolgd, zullen de weinig bijwerkingen van nandrolone decanoate zeer prominent worden

 

Reden om ons Te kiezen:

 

1): Superieure Kwaliteit en Concurrerende Prijs:  

Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant met meer dan 15 jaar ervaringen in China en alle poeder levert direct uit onze fabriek.

 

2): Snel, Veilige en goed Vermomde Levering: 

Het goedgetrainde en gedisciplineerde inpakkende team en de voldoende voorraad verzekert het pakket kan zijn delieveried aan uw hand fastly en veilig door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.

 

3): Ervaren in het Uitvoeren:

Wij hebben over de hele wereld cliënten. De producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen.  Tarief ≥99% van de Custumepas

 

4): Flexibele Betalingstermijnen:

T/T, Western Union, Geldgram, Bitcoin. Er zal altijd een termijn zijn die aan u convient is.

 

5): Warmhearted Klantenservice en de Naverkoopdienst:

De de foto's van het pakket en het volgen aantallen zullen naar u worden verzonden zodra het wordt voorbereid. Om het even welk van uw vragen zo spoedig mogelijk worden opgelost.

 

 

COA:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Poeder
Identificatie Infrarode Absorptie Positief
Analyse 97.0~103.0% 99.15%
Smeltpunt 33~37°C 34.5~36.5°C
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,30%
Specifieke Omwenteling +32°~ +36° (C=1 in dioxane) +33.5°
Organische Vluchtige Onzuiverheden 2500PPm maximum <1000ppm>
Overblijvende Oplosmiddelen Voldoe aan de vereisten. (USP29) Bevestigt
Chromatografische zuiverheid Som onzuiverheden: 3.0%max <3>
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming

 

Verwante Producten:

 
  NANDROLONE REEKS  
1 Nandrolone CAS: 434-22-0
2 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
3 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
4 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
 

Contactgegevens
Hubei Yuancheng Saichuang Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Sales Manager

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)